Hlavní stránka > Tréninky > Pestrý výcvikový tábor pro psy VII – Maruška a Lenka

Pestrý výcvikový tábor pro psy VII – Maruška a Lenka Víkendovka

Přihlašování na sedmý pestrý výcvikový tábor je tu, těšíte se?

 

Tábor je pro všechny, které baví nejrůznější aktivity se psem a chtějí poznat různé psí sporty a dovednosti. Nezáleží na pokročilosti výcviku, ale na chuti se učit novým věcem.

 

Věnovat se budeme nejrůznějším psím sportům a to noseworku, dogdancingu, záchranařině, Obedienci, Rally obedienci, Základní poslušnosti, stopám, dogpulleru, …

 

Ale aby tábor nebyl jen o psích sportech, ukážeme si a vysvětlíme si, jak psy připravit na zátěž, co dělat po zátěži a také nebude chybět dogfitness.

Během tábora proběhnou i dogdancingové a noseworkové zkoušky.

 

Pro koho je tento tábor vhodný? Pro každého bez ohledu na věk, plemennou příslušnost, velikost či temperament.

 

Trénovat budeme vždy dopoledne a odpoledne. Večery budou věnované přednáškám a debatám o výcviku psů.

 

Bydlet budeme v přátelském prostředí Ubytování u Pípalů v Červené Řečici na Vysočině.

 

Ubytováni budete po jednom či s doprovodem na pokoji, aby jste si mohli tábor užít. Nebo si můžete postavit vlastní stan či přijet a bydlet v karavanu. Pokud bydlíte v okolí můžete na tábor dojíždět. Také s Vámi může jet i doprovod a tábor spojit s dovolenou a výlety po okolí.

 

Začátek – v neděli po 15. hodině 28.7.2024

 

Konec – v sobotu ráno 3.8.2024

 

Přesný harmonogram není. Na začátku tábora vyplníte malý dotazník, kde si zaškrtnete to, co Vás z výcviku zajímá, či si chcete vyzkoušet a potrénovat. Následně sestavíme plán jednotlivých cvičení.

 

Kapacita tábora 11 až 14  cvičících týmů (dle obsazení pokojů, skupiny po 6-7 psech na jednoho trenéra)

 

Cena tábora zahrnuje výcvik, prostory pro cvičení a ubytování)

Pro nové účastníky 7500 Kč

Pro ty, co s námi už byli na některém víkendu či táboru 7000 Kč za tým

další cvičící pes jednoho psovoda: 3500

 

Cena nezahrnuje:  

Stravování: vlastní či dle domluvy možnost objednání jídla z restaurace

Poplatek za psa na pokoji: 300 Kč / tábor

místní poplatek pro obec 120 Kč / tábor

dospělý doprovod na stejném pokoji jako účastník 1500 Kč / tábor
Startovné na NW zkouškách pro účastníky tábora -  pro členy klubu - 200,- Kč za kredit (nečlenové klubu + 150,- Kč)

Startovné na DD zkouškách pro účastníky tábora – bude doplněno.

 

Dotazy a další informace na tel.: 777 232 881, nebo pište přes zprávy.

 

Přihlašování na akci je přes ……………. Do poznámky u přihlašování prosím uveďte jméno psa, stáří psa, jestli chcete samostatný pokoj, nebo budete mít sebou doprovod.

 

V rezervačním systému je nastavený místo ceny tábora pouze rezervační poplatek 3000,- za psa a prosím zaplaťte podle informací, které Vám pošle rezervační systém. Do poznámky k platbě Tábor6 a Vaše jméno. Prosím platbu pošlete po novém roce, nebo do měsíce od přihlášení. Tato platba je nevratná, ale lze jí přenést na náhradníka, kterého si sami najdete.
V případě zrušení akce ze strany pořadatele, budou platby vráceny nebo dle domluvy převedeny na jinou akci.

 

Táborem Vás budou provázet a výcviky povedou zkušené trenérky:

 

ing. Marie Klůsová z Psí škola ABaRo v Červené Řečici – nosework, záchranařina, obedience, …
Jmenuji se Marie Klůsová a výcviku psů se věnuje od roku 2003 a především pachovým pracím. Vedu psí školu ABaRo v Červené Řečici a jsme rozhodčím a o instruktorem noseworku v klubu Nosework CZ.
Se svým prvním psem složila atesty Ministerstva vnitra pro plošné vyhledání. S Buffy jsem se v roce 2018 se kvalifikovala a účastnila Mistrovství záchranných psů IZS. A v roce 2020 složili zkoušku pohotovostní jednotky svazu záchranných brigád a zúčastnili plošných atestů, ale bohužel vždy jim chybělo trochu štěstí. V roce 2022 jsem uspořádala první ročních Roníkova záchranářského závodu. Se svými psy se zúčastnila moha praktických záchranářských závodů i několika pátracích akcí. Má splněno více jak třicet vrcholových zkoušek z výkonu v záchranařině, noseworku, poslušnosti, obedienci a Rally obedienci. V současnosti se hlavně věnuji noseworku s bláznivou tollerku Buffy a malým papillonem Apíkem. Společně jsme získali tituly: Master of nosework Z – 2x, Master of nosework 1, Master of nosework 2 a Master of Urban. Složili tyto noseworkové zkoušky: 2x NW-Uz, NW-U1, NW-U2, NW-U3, 2x NW-Nz, 2x NW-N1, NW-N2, 2x NW-Wz, NW-W1, 2x NW-Dz, 2x NW-D1, NW-D2. Pravidelně pořádám noseworkové zkoušky, v roce 2022 jsem poprové uspořádala závod o Noseworkovou bramboru a také jsem posuzovala Mistrovství ČR v nosewoku. 

Mgr. Lenka Ičo Zábranská - Dogdancing, Dogpuller, Dogfitness, …

Lenka držitelem licence klubového trenéra a rozhodčí ve sportu dogpuller, zároveň je rozhodčí pro závody a zkoušky v dogdancingu. Se svými dvěma teriérkami, Tarou a Satu, se věnuje dogdancingu (splněné zkoušky MD1, HtM1, F1, DwD1, MD2, HtM2, F2, DwD2, titul MoD1), noseworku (NW-Nz, NW-Uz, NW-Dz, NW-Wz, NW-U1, NW-D1, NW-W1, titul Master of Nosework Z) a dogpulleru (Mistr ČR, Šampion V4 v Jumping Mini a Mistr Evropy v Jumping Mini). Kromě psích sportů se zabývá především péčí o pohybový aparát psů. V letech 2021-22 pracovala jako fyzioterapeut ve Vetcentru Duchek. Ať už se jedná o balanční cvičení a posilování spolu s tvorbou tréninkových a rehabilitačních plánů nebo manuální ošetření v podobě masáží, Dornovy metody, myofasciálních technik, pasivní mobilizace kloubů a další, snaží se ke každému psu přistupovat individuálně a s ohledem na jeho potřeby. Mezi její klienty nepatří jen psí sportovci, ale i geriatři či psi v rekonvalescenci po úrazech a operacích.

Datum

28.07.2024 15:00 - 03.08.2024 09:00 (Ne - So)

Sport

víkendovka

Cena

4 000 Kč za psa

Přihlášeno

13 z 13

Výcvikář

Marie Klůsová

Místo tréninku

Červená Řečice

Přihlášené týmy

Psovod Počet psů
Olga Siková 1
Klára Vaková 1
Drahomíra Vrzalová 1
Diana Ranná 2
Hana Vaníková 1
Karla Kozáková 1
Veronika Absolonová 2
Emilie Pecharová 1
Andrea Mrazova 1
Zuzana Weisová 1
Tereza Kalvová 1

Přihláška

Trénink je již plně obsazen, můžete se přihlásit jako náhradník.

Přihlašte se svým kódem


Komentáře k tréninku:

Komentáře mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé